Kategorie: Předkrmy Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
hlávkový salát
2 rajčata
150 ml kysané smetany
2 lžíce měkého tvarohu
1 špetka pepře
petrželka
4 lžíce másla
bageta
1 špetka cayenského pepře
2 stroužky česneku
Postup
Salát posekáme, rajčata rozčtvrtíme a nakrájíme na kostičky. Tvaroh utřeme se zakysanou smetanou, přidáme salát a rajčata. Dochutíme solí a bílým pepřem a necháme vychladit. Petrželku drobně posekáme, umícháme s máslem, solí a cayenským pepřem do pěny.
Bagetu rozkrájíme na 12 plátků, které potřeme petrželkovým máslem. Oloupaný česnek pokrájíme na velmi tenké plátky. Bagetu poklademe česnekem a zapékáme v předehřáté troubě asi 10 minut. Podáváme s tvarohovým dipem.
www.netkucharka.cz