Kuřecí maso v kari omáčce

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
400 g kuřecích prsíček
2 cibule
olej
3 jablka
200 ml smetany
sůl
pepř
kari
400 ml ananasové šťávy (džus)
200 ml smetany
2 lžičky škrobové moučky
brambory


Postup
Nakrájené a ochucené kousky masa orestujeme. Pak je vyjmeme a do pánve vložíme nakrájenou cibulku a jablka. Osolíme, přidáme kari a lehce orestujeme. Přilijeme ananasovou šťávu a chvilku dusíme. Pak vrátíme maso a ještě podusíme. Ke konci přilijeme smetanu, dochutíme solí, pepřem a zahustíme škrobovou moučkou. Podáváme s vařeným bramborem.



www.netkucharka.cz