Nasalátová zálivka z čerstvých rajčátek a celozrnné horčice s majonézou

Kategorie: Barbecue omáčky
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: lab 25063

Suroviny
Ingredience:
1 malá strhávací majonéza nebo tatarka (asi 2 lžíce nebo 1 větší vrchovatá)
2 střední rajčata
1 lžička plnotučné hořčice
4 lžičky hrubozrnné hořčice
vícebarevný pepř čerstvě mletý
trošičku soli
trochu mléka (nebo 0,5 na 0,5 mléko s vodou)
trochu koření v mlýnku od Kotány (grilovací, provensálské nebo italské - to bez bazalky, popř. by tam měl být minimálně rozmarýn a tymián) - množství víc jak pepře


Postup
Příprava:
Rajčata nakrájím na malé kostičky a smícháme se všemi zbývajícími ingrediencemi.
Použijeme na Salát alias mekáč.

PS: Je to dobrá a lehká svačinka do práce pro kancelářské krysáky (to jsem si dala do nosu) ;-).



www.netkucharka.cz