Kategorie: Hovězí maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Ingredience:
500 g hovězí kližky
75 g špeku
250 g cibule
lžíce sladké a lžíce pálivé papriky
sůl
Postup
Příprava:
Maso nakrájíme na menší kostky, špek na drobné kostičky. Špekem vyložíme dno kastrolu, na něj navrstvíme polovinu masa, osolíme je, vydatně poprášíme sladkou i pálivou paprikou, pokryjeme vrstvou jemně nakrájené cibule a opět navrstvíme špek, maso, obojí papriku, sůl a cibuli.
Pomalu dusíme přikryté pokličkou až je maso měkké. Odpařenou šťávu doplňujeme vývarem nebo vodou.
Doporučená příloha:
Podáváme s chlebem nebo pečivem. A jisto jistě budeme mít potom žížu :)
www.netkucharka.cz