Kuřecí řízky v křenové omáčce

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: *
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor:

Suroviny
2 kuřat - Prsa ze
3 lžíce oleje
mletý pepř
40 g másla
50 g křenu
sůl
hladká mouka
80 g kečupu
1 lžíce hořčice


Postup
Kuřecí prsa rozkrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Řízky přeložíme na talíře, do oleje přidáme kečup, máslo, hořčici, 4 lžíce vody a krátce podusíme. Nakonec vmícháme jemně strouhaný křen. Omáčkou přelijeme řízky a ihned podáváme s hranolky nebo opečenými bramborami.



www.netkucharka.cz