Roštěnky po starém způsobu

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: internet

Suroviny
4 roštěnky
sůl
mletý pepř
60 g sádla nebo tuku
1 velká cibule
1 velký stroužek česneku 1 lžička mleté sladké papriky
kmín
1 kg brambor
majoránka


Postup
Očištěné, při okrajích naříznuté roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku prudce opečeme. Vedle masa zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a utřený česnek, zasypeme paprikou, zamícháme, podlijeme, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Oloupané menší brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme k masu a za občasného podlévání dusíme doměkka. Hotové roštěnky dochutíme solí a rozemnutou majoránkou a ještě krátce povaříme. Podáváme se salátem.



www.netkucharka.cz