Kategorie: Hovězí maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: internet |
Suroviny
4 roštěnky
sůl
mletý pepř
60 g sádla nebo tuku
1 velká cibule
1 velký stroužek česneku 1 lžička mleté sladké papriky
kmín
1 kg brambor
majoránka
Postup
Očištěné, při okrajích naříznuté roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku prudce opečeme. Vedle masa zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a utřený česnek, zasypeme paprikou, zamícháme, podlijeme, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Oloupané menší brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme k masu a za občasného podlévání dusíme doměkka. Hotové roštěnky dochutíme solí a rozemnutou majoránkou a ještě krátce povaříme. Podáváme se salátem.
www.netkucharka.cz