Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: * Počet porcí: 4 Náročnost: lehký Autor: Martička |
Suroviny
400-500g vepřového masa
sůl
olej
paprika
worchestrová omáčka
voda
sušené houby
zelený pepř
špetka rozmarýnu
trocha hořčice
stroužek česneku
jížka
Postup
Vepřové medailonky (400-500g)
Medailonky opepřit, osolit, prosekat.
Na pánvi s trochou oleje orestovat z obou stran
Do pánve přidat na jemno nakrájenou papriku a každý kousek masa polít worchestrovou omáčku a ještě krátce orestovat.
Zalít vodou, přidat sušené houby, zelený pepř, špetku rozmarýnu, trochu hořčice, stroužek česneku.
Dusit, dolévat vodou cca 40min.
Poté zahustit jíškou aby vznikla omáčka
Podávat s hranolkami a teplým chřestem z konzervy
www.netkucharka.cz