Vepřové medailonky

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: *
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor: Martička

Suroviny
400-500g vepřového masa
sůl
olej
paprika
worchestrová omáčka
voda
sušené houby
zelený pepř
špetka rozmarýnu
trocha hořčice
stroužek česneku
jížka


Postup
Vepřové medailonky (400-500g) Medailonky opepřit, osolit, prosekat. Na pánvi s trochou oleje orestovat z obou stran Do pánve přidat na jemno nakrájenou papriku a každý kousek masa polít worchestrovou omáčku a ještě krátce orestovat. Zalít vodou, přidat sušené houby, zelený pepř, špetku rozmarýnu, trochu hořčice, stroužek česneku. Dusit, dolévat vodou cca 40min. Poté zahustit jíškou aby vznikla omáčka Podávat s hranolkami a teplým chřestem z konzervy



www.netkucharka.cz