Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: středně obtížný Autor: Párty s kuchařem - 7.1.2006 - TV |
Suroviny
400 g drůbežích jater
100 g anglické slaniny
1 malá cibule
0,5 kg brambor
2 vejce
mléko
hladká mouka
sůl
pepř
česnek
majoránka
olej
worchestrová omáčka
Postup
Nejdříve si připravíme běžným způsobem směs na bramboráky. Nastrouháme brambory, přidáme do nich trochu mouky, vajíčka, prolisovaný česnek, koření a pořádně promícháme. Pak pečeme na rozpáleném oleji bramboráky.Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájená játra, anglickou slaninu, cibuli a zastříkneme worchestrovou omáčkou.Touto směsí pak naplníme bramborák.
Poznámka
KR-635. Díl č. 276.
www.netkucharka.cz