Ajlazan

Kategorie: Zelenina
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost: středně obtížný
Autor:

Suroviny
10 g baklažány
100 g brambory
25 g cibule
1 lusk - čerstvá červená paprika
40 g zelené fazolky
50 g rajčata
sůl
25 g olej
zelená petrželka a jiné bylinky


Postup
Očištěné baklažány nakrájejte na kolečka, osolte a nechte 10-15 minut odležet, vymačkejte vodu a dejte do hrnce s olejem. Přidejte brambory nakrájené na kostičky, papriku, cibuli, očistěné fazolky, rajčata a natrhané lístky petrželky a bylinek. Osolte, podlijte trochou vody, přikryjte pokličkou a poduste doměkka.


Poznámka
KR-733. Kuchyně národů bývalého Sovětského svazu - Arménská kuchyně.



www.netkucharka.cz