Kategorie: Zvěřina Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Maso kachní 1 100 g kachna celá
Maso vepřové 100 g bok uzený
255 Maso vepřové
1 g Muškátový květ
170 Pečivo
150 g Šunka
4 kusy Vejce
Postup
Vykostíme kachnu a položíme na ní plát z rozklepaného vepřového masa, osolíme a na vepřové maso poklademe ještě plátky šunky. Připravíme si nádivku: Smícháme na kostičky pokrájenou veku, vepřový bůček a drůbeží játra (uvařená), přidáme vejce, osolíme a okořeníme.
Touto nádivkou naplníme kachnu, zarolujeme a převážeme. Pečeme v troubě za občasného podlévání vodou cca 1,5 hodiny
www.netkucharka.cz