Krůtí ragú se smetanovou omáčkou

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
INGREDIENCE:
500 g těstovin
60 g slaniny
1 lžíce Ramy Culinesse
1 cibule
4 krůtí řízky
sůl
ml. pepř
250 g čerstvých hub (můžeme použít i houby sušené předem namočené)
2 stroužky česneku
kmín
3 lžíce kečupu
400 ml Ramy Cremefine na vaření
3 lžíce světle jíšky


Postup
POSTUP PŘÍPRAVY: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na Ramě Culinesse. Přidáme na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Dále přidáme očištěné a rozkrájené houby, rozetřený česnek, kmín, podlijeme vodou a dusíme asi 20 minut. Nakonec přidáme kečup, Ramu Cremefine na vaření, jíšku necháme přejít varem. Ragú podáváme s těstovinami, rýži nebo opečenými brambory.



www.netkucharka.cz