Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 0 Náročnost: Autor: |
Suroviny
INGREDIENCE:
300 g krkovičky nebo libového bůčku
200 g masa z podbradku
pu1 srdce
ledvinka
40 g sádla
2 cibule
ml. sl. paprika
sůl
ml. pepř
kmín
vývar
lžíce hladké mouky
mozeček
2 stroužky česneku
Postup
POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso, srdce a ledvinku nakrájíme na menší kostky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájenou směs a za stálého míchání opečeme. Přidáme pepř a kmín, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka. Necháme vydusit na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme odblaněný, na kousky nakrájený mozeček, podusíme, podlijeme a pomalu dodusíme. Nakonec ochutíme česnekem utřeným se solí a necháme přejít var. Podáváme se slaným rohlíkem a se sladkokyselými okurkami.
www.netkucharka.cz