Brambory zapečené s fazolemi

Kategorie: Brambory
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
800 g brambor
500 g červených fazolí (steril.)
2 červené feferonky
4 rajčata
3 cibule
1 stroužek česneku
0,5 svazku saturejky
0,5 svazku bazalky
1 lžíce másla
2 lžíce mouky
500 ml zeleninového vývaru
500 g jogurtu
bylinková sůl
pepř
1 lžička kmínu


Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme nap látky a 3 minuty povaříme. Omyté fazole necháme okapat. Feferonky a rajčata očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a posekáme. Bylinky jemně posekáme. Troubu předehřejeme na 300 stupňů. Na rozehřátý



www.netkucharka.cz