Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
4 vepřové kotlety
3 lžíce oleje
1 větší cibule
1 lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
5 stroužků česneku
3 lžíce hořčice
2 dl červeného vína
200 g tvrdého sýra
4 vepřové kotlety
3 lžíce oleje
1 větší cibule
1 lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
Postup
Vepřové kotlety naklepeme, u kostí na okrajích nasekneme, aby se nám nekroutily, osolíme a potřeme sladkou a pálivou paprikou. Na části oleje zprudka po obou stranách opečeme. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na zbytku oleje a přidáme ji ke kotletám.
www.netkucharka.cz