Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
fritto - misto
200 g kuřecích prsou
200 g žampiónů
1 brokolice
100 g hladké mouky
4 vejce
200 g strouhanky
sůl
olej na smažení
dip s petrželkou
100 g zakysané smetany
svazek petrželky
citrónová šťáva
sůl
dip s brusinkami
100 g zakysané smetany
50 g brusinek
Postup
1. maso, žampióny a brokolici očistíme a nakrájíme na kousky (aby byly dvakrát do pusy), vše obalíme v mouce, v rozšlehaném osoleném vejci a na závěr ve strouhance (strouhanku můžete smíchat se sezamovým semínkem, cca 50 g) a smažíme dozlatova v dostatečném množství oleje, necháme okapat na papírovém ubrousku
2. dipy vytvoříme smícháním všech udaných surovin, jednotlivé kousky fritto misto pak namáčíme v těchto omáčkách
www.netkucharka.cz