Brodský řízek

Kategorie: Uzené maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Uzené maso
tvrdý sýr
plnotučná hořčice
hladká mouka
vajíčko
mléko
strouhanka
sůl
mletý pepř
párátka


Postup
Uzené maso pokrájíme na tenčí plátky (sudý počet). Z bloku sýra také nakrájíme plátky. Na plátek masa položíme plátek sýra a na sýr maso. Sepneme asi dvěma párátky a opepříme. Potřeme z obou stran hořčicí (na kávovou lžičku si dáme hořčici, přendáme na maso a lžičkou rozetřem po masu). Obalíme v trojobalu - hladká mouka, těstíčko ( vajíčko, mléko, mouka a trochu soli ) a strouhanka. Osmažíme po obou stranách



www.netkucharka.cz