Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Hlávku zelí
6 vajec
6 cibulí
2 červené a zelené papriky
30 dkg uzeniny
1 nízkotučný Lipno sýr
koření dle chuti
1 plátkový sýr 30%
trochu oleje
Postup
Zelí dáme do vařící osolené vody a postupně oddělíme změklé listy.Mezi tím orestujeme na oleji cibuli,papriky,uzeninu.Přidáme vejce uděláme míchanici,zjemníme taveným sýrem a okořeníme dle vaší chuti.Do každého listu dáme lžičku směsi a sbalíme do ptáčku.Klademe do kastrolu na dušení v troubě.Po vydušení poklademe plátkovým sýrem ještě vrátíme do trouby, aby se rostekl po ptáčcích.Příloha:zelenina
www.netkucharka.cz