Zelné ptáčky mňam

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Hlávku zelí
6 vajec
6 cibulí
2 červené a zelené papriky
30 dkg uzeniny
1 nízkotučný Lipno sýr
koření dle chuti
1 plátkový sýr 30%
trochu oleje


Postup
Zelí dáme do vařící osolené vody a postupně oddělíme změklé listy.Mezi tím orestujeme na oleji cibuli,papriky,uzeninu.Přidáme vejce uděláme míchanici,zjemníme taveným sýrem a okořeníme dle vaší chuti.Do každého listu dáme lžičku směsi a sbalíme do ptáčku.Klademe do kastrolu na dušení v troubě.Po vydušení poklademe plátkovým sýrem ještě vrátíme do trouby, aby se rostekl po ptáčcích.Příloha:zelenina



www.netkucharka.cz