Kategorie: Mleté maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
200 g předního hovězího
200 g vepřové plece
(bůčku)
nebo 400g mletého masa
z obchodu
rajský protlak
(malá konzerva)
sůl (Podravka, Vegeta)
palička česneku
Postup
1. Umeleme obě masa a smícháme je, dáme na teflonovou pánvičku, podlijeme vodou tak, aby bylo maso úplně ponořené a teprve nyní maso rozmícháme s vodou
2. Za občasného míchání dusíme pod pokličkou. Dusíme do úplného odpaření vody
3. Po odpaření přidáme rajský protlak nebo podobné možství kečupu, osolíme (nebo přidáme Podravku) a přidáme prolisovaný česnek. Dále nedusíme
Poznámka
Přílohy: špagety, různé druhy těstovin
www.netkucharka.cz