Kuřecí křidýlka po čínsku

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: C:Documents and SettingsMonikaDokumentyReceptyBEDRUNKABedrunka - Recepty - kuře.htm

Suroviny
16 kuřecích křidýlek
3 lžíce sójové omáčky
sůl
pepř
1 šálek oleje
1 menší cibule
2 lžičky sardelové pasty
1 lžíce sádla
0,5 l vývaru
1 lžička škrobu


Postup
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné pánvi osmahneme na sádle drobně nakrájenou cibuli. Přidáme křidýlka, sardelovou pastu, zbytek sójové omáčky a vývar. Chvíli podusíme. V trošce vody rozmícháme škrob a zahustíme. Podáváme s rýží



www.netkucharka.cz