Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: C:Documents and SettingsMonikaDokumentyReceptyBEDRUNKABedrunka - Recepty - kuře.htm |
Suroviny
16 kuřecích křidýlek
3 lžíce sójové omáčky
sůl
pepř
1 šálek oleje
1 menší cibule
2 lžičky sardelové pasty
1 lžíce sádla
0,5 l vývaru
1 lžička škrobu
Postup
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné pánvi osmahneme na sádle drobně nakrájenou cibuli. Přidáme křidýlka, sardelovou pastu, zbytek sójové omáčky a vývar. Chvíli podusíme. V trošce vody rozmícháme škrob a zahustíme. Podáváme s rýží
www.netkucharka.cz