Kotlety ``rošťáci``

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
4 větší kotlety
sůl
pepř
olej
Marináda:
2 vejce
1 lžička soli
0,5 lžičky pepře
4 stroužky česneku
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce Solamylu


Postup
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a namočíme do marinády alespoň do druhého dne. Marinádu připravíme smícháním všech přísad. Pak je marinádou obalené, vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách usmažíme dozlatova. Nakonec maso zbylou marinádou podlijeme, zředíme trochou vody a uvaříme tak výbornou omáčku. Podáváme s rýží nebo brambory.



www.netkucharka.cz