Špagety s mletým masem a rajčaty

Kategorie: Těstoviny
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g špaget
Na omáčku:
200 g mletého masa
2 rajčata, oloupaná a na kostičky
1 zelená paprika, na kostičky
1 cibule, na půl kolečka
3 stroužky česneku, na plátky
kečup
oregáno, čerstvé nebo usušené a drcené
sůl
pepř
olivový olej


Postup
Uvaříme špagety ``al dente``(to znamená, že na průřezu právě uvařených špaget máme uprostřed ještě malou bílou skvrnku a na skus jsou ještě tuhé, zkrátka nerozvařené). Přidáme rajčata a papriku, orestujeme, přimícháme kečup s česnekem a přidáme oregáno. Zalijeme troškou vody a podusíme pod pokličkou. Na hotovou směs vložíme uvařené, scezené špagety a podáváme.



www.netkucharka.cz