Chop - suey s Jídášovým uchem

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
2 dkg sušeného Jidášova ucha
0,2 kg vykostěného kuřecího masa
5 dkg oleje
3 lžíce sojové omáčky
5 dkg bambusových výhonků nebo 1 kedlubna
1 cibule nebo půrek
šálek bujonu
lžička škrobové omáčky
špetka mletého černého pepře
sůl


Postup
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, okořeníme sojovou omáčkou, přidáme špetku chilli, opepříme a osolíme. Sušené Jidášovo ucho necháme v malém množství vody nabobtnat, rozkrájíme na nudličky, smícháme s posekanou cibulkou nebo pórkem, a bambusovými výhonky nebo na nudličky nakrájenou kedlubnu a vše přidáme k masu. zalijeme bujonem, zahustíme škrobovou moučkou aještě asi 10 minut vaříme. Podáváme s rýží.



www.netkucharka.cz