Pikantní roláda z mletého masa

Kategorie: Mleté maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
1 kg mletého hovězího a vepřového masa
50 g šunky
50 g plátkového eidamu
50 g anglické slaniny
4 vejce
1 červená paprika
petrželová nať
sůl
pepř
majoránka
česnek
dijónská hořčice
strouhanka


Postup
Mleté maso smícháme se solí, s kořením, česnekem, strouhankou, vejcem a vypracujeme hladkou hmotu. Alobal navlhčíme ve studené vodě a rozprostřeme na něj připravenou masovou směs. Tu potřeme dijónskou hořčicí, poklademe plátky šunky, sýra, slaniny, červenou paprikou, posekanou petrželkou a natvrdo uvařenými vejci. Pak zavineme roládu do alobalu. Pečeme zhruba hodinu a podáváme s bramborami a zeleninovou oblohou.



www.netkucharka.cz