Živáňská v alobalu

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 1
Náročnost:
Autor:

Suroviny
1 vepřový řízek
sůl
pepř
1 nožička párku
2 cibule
1 paprika
3 brambory
1 lžíce sádla nebo oleje
alobal


Postup
Vepřový řízek naklepeme, osolíme a po jedné straně opepříme. Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy, přidáme jednu jemně nakrájenou cibuli, osolíme a promícháme. Párek sloupneme a nakrájíme na kolečka. Alobal potřeme sádlem nebo olejem, na to dáme brambory, plátek masa, kolečka párku, nakrájenou cibuli a papriku. Dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a pečeme 0,75 hodiny.



www.netkucharka.cz