Kategorie: Těstoviny Hodnocení: ** Počet porcí: 4 Náročnost: lehký Autor: Martina Horklová |
Suroviny
kuskus
jakákoliv směs zeleniny (brokolice, mrkev, hrášek)
máslo
podravka
pepř
uzený sýr
trošku smetany
Postup
Kuskus připravíme dle návodu na balíčku. Zeleninu spaříme a krátce povaříme s podravkou. Scedíme, promícháme s kuskusem, ochutíme pepřem, popř. podravkou, zalejeme šlehačkou a posypeme strouhaným uzeným sýrem a zapečeme. Dobré i studené.
Poznámka
Vynikajici. Varila jsem s karotkou na jemna kolecka bez masla jen jsem ji dusila na vode do mekka. Doporucuji trochu ostrejsiho koreni. Zeleninu jsem nezapekala, ale trochu smetany jsem nalila primo na karotku a smichala s kuskusem. Az na talir jsem nastr
www.netkucharka.cz