Grilovací omáčka Hoi-sin

Kategorie: Marinády na grilování
Hodnocení: *
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor: Testudo

Suroviny
2 stroužky česneku
0,5 červené feferonky
0,5 lžičky mletého zázvoru
2 polévkové lžíce sojové omáčky
2 polévkové lžíce rajského protlaku
1 dl vody
0,25 kostky slepičího bujónu
0,5 dl cukru
olej


Postup
Česnek a feferonku nasekáme nadrobno a na trošce oleje orestujeme. Přidáme další ingredience a necháme vařit, až se nám udělá silná a hustá omáčka. Omáčku je možno připravit předem a uchovat v lednici. Podáváme ke grilovaným pokrmům. Při troše štěstí se nám podaří koupit omáčku průmyslově vyráběnou.



www.netkucharka.cz