Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: lehký Autor: |
Suroviny
400 g. Kuřecí prsa
1 lžíce Ostrá francouzská hořčice
Sůl, kari, chilli, celá skořice
100 g. Mladá cibulka s natí
1,5dcl. Sladké bílé víno-muškát
50 g. Máslo
2 ks. Banán
1 ks. Červený grep
1-2 ks. Jablko
2 ks. Varných sáčků rýže
1 dcl. Olej
50 g. Cukr
Postup
Kuřecí prsa nakrájíme na menší medailónky, osolíme okořeníme a potřeme hořčicí a olejem.Po obou stranách opečeme a zalijeme bílým vínem. Banán a jablka opečeme na másle společně se skořicí, , cibulku orestujeme vcelku také na másle. Na pánvi rozpustíme cukr, zalijeme bílým vínem, provaříme a vložíme na kolečka nakrájené plátky grepu. Podáváme s bylinkovou rýží, zdobíme cibulkou a zkaramelizovaným grepem.
www.netkucharka.cz