Katův šleh

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
750 g vepřové kýty 150 g cibule 100 g naložených okurek 100 g sterilovaných kapií (bez nálevu) 100 g kečupu 3 feferonky olej worcester sůl mletý pepř


Postup
Plátky vepřového masa pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme (orestujeme) skoro do měkka. Přidáme cibuli pokrájenou na kostičky a necháme zesklovatět. Pak vložíme pokrájené okurky a kapie, nadrobno pokrájené feferonky, kečup, několik kapek worcesteru a krátce podusíme (do změknutí masa). Nakonec dochutíme dle chuti.

Příloha: hranolky, krokety, rýže, brambory nebo pečivo.



www.netkucharka.cz