Rajská omáčka v pomalém hrnci

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
600 g hovězího masa 500g rajčatového protlaku 5 lžic hladké mouky 500ml vody 3 kul. nového koření 3 kul.pepře 3 hřebíčky 1 lžíce soli 2 lžíce cukr moučka


Postup
Maso nakrájíme na plátky může být i povolené zmrzlé maso. Ostatní suroviny kromě koření smícháme a nalijeme do pomalého hrnce vložíme maso. Koření dávám do čajového vajíčka a zavěsím na kraj hrnce. Vaříme na hight stupeň II. cca 4 hod. Pokud by omáčka byla řídká můžeme ještě hodinu před dovařením přidat mouku rozmíchanou v troše vody. Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.



www.netkucharka.cz