Eishu

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Ingredience:
300 g vepřové kýty
1 malá sklenička krájené kapie
1 malá sklenička žampiónů
1 cibule
1 čínské zelí
pepř
sůl
solamyl
2 žloutky
1 menší palička česneku
sojová omáčka
olej


Postup
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, pepř, lisovaný česnek, žloutky, solamyl, (asi 1 lžíci), a smícháme (můžeme nechat chvíli proležet v chladu). Na rozpáleném oleji směs orestujeme, přidáme cibuli, kapii, žampióny a dále restujeme. Když je maso měkké přidáme zelí nakrájené na jemné nudličky a sojovou omáčku a krátce orestujeme. Zelí by mělo zůstat trochu křupavé. Příloha hranolky nebo rýže.



www.netkucharka.cz