Kategorie: Mleté maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Ingredience:
mleté maso
2 bílky
sůl
pepř
libeček
kečup
jalovec
červené víno
sádlo
Náplň:
1 cibule
2 žloutky
houby
slanina
Postup
Postup přípravy: Mleté maso promícháme s 2 bílky, osolíme, opepříme a přidáme na jemno nakrájený libeček. Na cibuli osmažíme houby, slaninu a vysmahneme. Do hotového dáme 2 žloutky a promícháme. Z masa uděláme placičky naplníme náplní a uděláme závitky, které osmažíme na sádle. Do šťávy dáme kečup + červené víno, ve kterém jsme svařili jalovec, povaříme.
Příloha: vhodná je rýže, může být i bramborová kaše.
www.netkucharka.cz