Italské bramborové noky přelité rajčatovou omáčkou

Kategorie: Brambory
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
sůl
80 g másla
100 g šunky
1 stroužek - česneku
lístků čerstvé bazalky hrstí
800 g bramborových noků (polotovar)
800 g loupaných rajčat z konzervy
40 g tvrdého ovčího sýra
čerstvé listové petržele hrstí


Postup
Na másle necháme zpěnit plátky česneku spolu se šunkou. Přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Nastrouhaný ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s noky, které jsme předem uvařili v osolené vodě podle návodu na obalu. Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.



www.netkucharka.cz