Bleskový dip

Kategorie: Pomazánky
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 1
Náročnost:
Autor: lab 16100

Suroviny
cca 20 dkg sýr tvaroh. typu Lučina
je lépe použít v kostce než ve vaničce

zeleninová salsa (popř. lečo
ale nejlépe domácí)


Postup
Elektrickým ručním hnětačem rozšlehat tvaroh se salsou, aby vznikla řidší omáčka a nechat min. 30 min. v lednici rozležet.

Tento dip je moc dobrý ke kukuřičným tortillas, bramborovým lupínkům, ale i k čerstvé zelenině, jako např. mrkvičce, stonkovému celeru, brokolici, květáku apod.

U nás a našich přátel je tento dip velice oblíbený.
Prosím, labužníci nezlobte se, že neuvádím přesné váhy u použitých surovin, ale tento dip dělám od oka.



www.netkucharka.cz