Čertova kapsa

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Ingredience:
500 g vepřové kýty
200 g jater
1 velká cibule
1 malá sklenka leča
4 lžičky hořčice
trochu másla
sůl
pepř
tuk


Postup
Postup přípravy: Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme máslem a hořčící a naplníme játry s lečem. Lehce potřeme olejem a zatočíme. Spojíme párátky, okraje trochu zploštíme a pečeme do měkka po obou stranách. Vypečený tuk podlijeme trochou vody, povaříme.
Podáváme s knedlíky.



www.netkucharka.cz