Allambre

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
2 kusy kuřecích prsou
400 g slaniny
4 cibule
4 papriky
400 g eidamu 40%
1 limetka
sůl
2 tortilly


Postup
Slaninu pokrájíme na drobnější kousky, vše ostatní na větší kostky. Na pánvi bez oleje orestujeme cibuli, po chvilce přidáme slaninu a vysypeme do pekáče. Papriku orestujeme na stejné pánvi a přidáme do pekáče. Dále orestujeme maso nakrájené na kousky, přidáme do pekáče a přisypeme také sýr. Promícháme a krátce zapečeme. Nesolíme. Na talíři servírujeme směs do přeložené tortilly, posolíme, pokapeme limetkou, a přidáme salsu.



www.netkucharka.cz