Ševcovský salát

Kategorie: Zeleninové saláty
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Ingredience: 2 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce worchestru
5 lžic oleje
0,5 kg buřtů (párků
kabanosu)
1 velká cibule
1 velká kyselá okurka
200 g majonézy
sůl
pepř


Postup
Postup přípravy: Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a smícháme s uvařenou omáčkou, přidáme majonézu a dle chuti sůl a pepř. Necháme v lednici nejméně 2 dny odležet, podáme s chlebem a pečivem. Je to výborné letní papání k pivu.



www.netkucharka.cz