Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Ingredience:
asi 250 g krůtích prsou
1 cibule
sůl
1 sklenice Pálavy 340 g (zeleninový salát)
2 lžíce kečupu
1 feferonka
olej
Postup
Postup přípravy: Cibuli oloupeme, nakájíme na kostičky, dáme na pánev s olejem a osmažíme do růžova. Pak přidáme maso nakrájené na malé kousky a mícháme (málo osolíme), když je maso osmažené dáme kečup, jen chvilku osmažíme, přidáme Pálavu a feferonku. Vysmažíme vodu z pánve a je hotovo. Mě ta zelenina s kečupem udělá takový sos, že nezahušťuji. K rýži, i k hranolkám je to dobré.
www.netkucharka.cz