Čertovská specialita

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
600 g vepřového plecka
2 větší pórky
olej
1 celá feferonka
2 –3 paprikové lusky
1 malý rajský protlak
2-3 dl červeného vína
bobkový list
pepř
mletá sladká paprika
drobně nasekaná petrželka


Postup
Maso dobře omyjeme, nakrájíme na kostky a narychlo orestujeme na oleji. Po chvíli přidáme pórek nakrájený na kolečka, podlijeme vínem, ochutíme kořením a přimícháme rajský protlak.

Takto připravené maso dusíme na mírném ohni doměkka. Nakonec přidáme feferonku a posekanou petrželku.

Doporučená příloha:
Podáváme s vařeným bramborem.



www.netkucharka.cz