Kategorie: Hovězí maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
500 g hovězí svíčkové
1 bílek
1 lžička solamylu
1 pórek
1 stroužek česneku
500 ml bílého vína
1 špetka mletého zázvou
1 lžíce sójové omáčky
worchester
sůl
1 špetka cukru
citronová šťáva
rostlinný olej
Postup
Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme pokrájený pórek, česnek, zázvor, osolíme, zalijeme vínem a sójovou omáčkou a podusíme. Hotový pokrm dochutíme špetkou cukru, citronovou šťávou a worchestrovou omáčkou. Podáváme buď s klasickou nebo kari rýží.
www.netkucharka.cz