Drůbeží játra po španělsku

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
česnek
sůl
vývar
strouhanka
petrželka
skořice
1 ks cibule
kmín
máta
paprika mletá
olej olivový
šťáva citronová
400 g játra drůbeží
pepř celý


Postup
Játra pokrájíme na kousky, opepříme, zalijeme vínem a dusíme. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme koření, mátu, zalijeme vývarem, přidáme játra, zasypeme strouhankou a asi 10 minut dusíme. Nakonec osolíme a zakápneme citronovou šťávou.


Poznámka
Játra podušená na víně v kořeněné omáčce zahuštěné strouhankou. S rýží budete mít bezva lehký oběd.



www.netkucharka.cz