Kategorie: Masové omáčky Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
hrášek
česnek
olej
paprika
šunka
majoránka
1 ks cibule
250 ml smetana
žampióny
bazalka
300 g maso mleté
1 dl víno červené
protlak rajčatový
kukuřice
parmazán
Postup
Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přidáme mleté maso, šunku, žampiony, kukuřici, hrášek, papriku a podlijeme trochou vody. Chviličku dusíme a potom do této směsi přidáme rajčatový protlak, červené víno a šlehačku. Okořeníme bazalkou a majoránkou. Po přidání koření už omáčku nevaříme!! Sypeme parmezánem. Množství ingrediencí odhadněte podle počtu lidí.
Poznámka
Tohle je receptík, který mi poslal můj kamarád. A to je, milé hospodyňky, výborný kuchař. Tak vyzkoušejte!
www.netkucharka.cz