Kategorie: Ryby Hodnocení: ***** Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
4 plátky tresky
2 citróny
mrkev
celer
cibule
paprika
2 brambory
5 stroužků česneku
2 rajčata
2 lžíce rajčatového protlaku
sůl
chilli
bobkový list
oregano
lístky bazalky
olivový olej
Postup
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet.
Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu, brambory, papriku, rajčata - osolíme, posypeme oreganem a restujeme.
Směs přidáme k rybě.
Osmahneme česnek, přilijeme rajský protlak, trochu vody, opepříme, posypeme čili a polijeme rybu se směsí.
Na povrch dáme bobkový list a dáme péct.
www.netkucharka.cz