Fajita Mexico

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
4 hovězí plátky
200 ml zakysané smetany
3 papriky - žlutou, zelenou a červenou
1 velkou cibuli
1 limetku
2 polévkové lžíce koření fajita
4 tortily
200 ml mexické omáčky


Postup
Plátky masa vložíme do misky, okořeníme, lehce pokapeme limetkou, přidáme nakrájenou zeleninu a cibulku a necháme minimálně tři hodiny marinovat.
Maso a poté i zeleninu osmahneme na pánvi do hněda.
Maso nakrájíme ještě za tepla přes vlákna na proužky.
Tortily potíráme smetanou a salsou, plníme masem a zeleninou a stáčíme. Omáčky servírujeme zvlášť v mističkách.



www.netkucharka.cz