Přírodní kuřecí řízek se slovenským salátem

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: Alice Bendová

Suroviny
4 vykostěné kuřecí řízky
koření Argentina gril
koření na steak
4 osoby) - brambory (pro
rostlinný olej
vinný ocet
sůl


Postup
Naklepané řízky posypeme kořením Argentina, zakápneme olejem, dáme do misky, přiklopíme a cca 3 hodiny je necháme odležet v lednici. Pak je opečeme. Mezitím uvaříme ve slupce brambory, necháme vychladnout, oloupeme, studené je nakrájíme na kolečka. Zvlášť do kastrůlku dáme trošku vody, ocet, olej a sůl. Necháme přejít varem. Touto směsí brambory polijeme, promícháme, dochutíme a s hotovými řízečky podáváme.



www.netkucharka.cz