Babiččina velikonoční nádivka

Kategorie: Studená jídla
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
1 kg uzeného masa - krkovice
strouhanka
vývar z masa
rozsekané kopřivy
sůl
majoránka
sádlo
hrubá mouka
2 stroužky česneku
20 vajec


Postup
Uvařené uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Do pěny rozmixujeme 20 vajec s hrstí majoránky. Přidáme 3 hrsti strouhanky, 3 naběračky vlažného vývaru z masa, 2 stružky česneku, hrst nasekaných kopřiv a nakrájené maso. Dle chuti osolíme, popřípadě ještě zahustíme strouhankou. Směs vylijeme na sádlem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme pozvolna asi hodinu a půl v troubě.



www.netkucharka.cz