Marinované buřty

Kategorie: Slané
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Marináda:1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce oleje
2 lžíce octa
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcesteru
1-2 lžičky cukru
500 g buřtů nebo silnějších párků
2 velké cibule
3 kysele okurky
2 majolky
sůl
pepř


Postup
Marinádu svaříme za stálého míchání, sejmeme z ohně a necháme vychladnout.
Mezitím nakrájíme buřty, okurky a cibuli na plátky, v míse promícháme s majolkou a marinádou, podle chuti osolíme a opepříme.
Dobře promíchanou směs vložíme do mísy a necháme v lednici uležet alespoň 1 den, podáváme s chlebem.



www.netkucharka.cz