Vilém Tell na rožni

Kategorie: Ostatní slané
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g Lunch Meat z konzervy
150 g čabajky nebo moravské klobásy
100 g anglické slaniny
4-6 plátků houskových knedlíků
zelená paprika
olej nebo máslo


Postup
1. Lunch meat a čabajku nakrájíme na úhledné kousky, slaninu nakrájíme na slabé plátky, zelenou papriku krájením přizpůsobíme velikosti masa.
2. Z jednoho plátku knedlíku nakrájíme asi 4 kousky. Střídavě napichujeme na grilovací jehly, ale slaninu vždy vedle plátků knedlíků.
3. Vše připepříme cayenským pepřem. Směs při opékání potíráme máslem nebo olejem. Grilujeme asi 8-10 minut. Podáváme s rajským salátem.



www.netkucharka.cz