Haše ala Florentina

Kategorie: Mleté maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
500 g mletého hovězího a vepřového masa
1 menší cibule
300 g očištěného a předvařeného špenátu
sůl
na špičku nože strouhaný muškátový oříšek
4 vejce
50 g parmezánu


Postup
V rozehřáté pánvi dusíme na mírném plameni mleté maso společně s na kostičky nakrájenou cibulí. Mícháme a maso rozdělujeme na malé hrudky, dokud se důkladně nepropeče a cibule nezměkne. Pak přidáme předvařený, vymačkaný špenát, sůl a muškát. Promícháme a ještě asi 1 minutu dusíme.
Rozšlehaná vejce promícháme spolu se sýrem a nalijeme do pánve. Mícháme, dokud se vejce nesrazí. Podáváme ihned.
Přílohy:
opečené brambory



www.netkucharka.cz