Roštěnky 2

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
4 plátky z roštěnce
sůl
pepř
olej
2 cibule
1-2 stroužky česneku
hovězí vývar nebo vývar z masoxu
2 nakládané kapie
2 lžíce posekané petrželky
lžíce polohrubé mouky


Postup
Roštěnky opláchneme, zbavíme blan, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, poprášíme moukou, jemně opepříme a po obou stranách prudce opečeme na rozehřátém tuku. Pak je vyjmeme, do tuku od opékání přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme rozetřený česnek, vložíme zpět roštěnky, podlijeme je vývarem a dusíme doměkka. Podáváme s rýží a proužky kapie s petrželkou.



www.netkucharka.cz