Plněná kuřecí kapsa s broskví

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 6
Náročnost:
Autor:

Suroviny
6 kuřecích prsíček
6 plátků sýru eidamu
6 plátku šunkového salámu
hořčice
kečup
sůl
pepř
kompotované broskve
olej
tmavá granulovaná jíška
párátka


Postup
1. Prsíčka si naklepeme, osolíme, opepeříme a rozřízneme tak, aby nám vznikla kapsa. Tuto kapsu vymažeme kečupem a hořčicí a naplníme po jednom plátku sýru a šunky. To celé uzavřeme párátky a dáme na prudce rozpálenou pánev, do které jsme nalili olej.
2. Kapsy se pečou dokud z obou stran nezezlátnou. Jak se toto stane, prsíčka z pánve vyndáme a výpek na pánvi zalijeme vodou a zahustíme jíškou. Znovu do pánve vložíme kapsy a necháme je spolu s výpekem prohřát.
3. Oheň vypneme a kapsy naservírujeme na talíř s broskví. Toto jídlo se obvykle podává s hranolky nebo brambory se slupkou, nakrájenými na měsíčky a přelitými výpekem. Přeji Vám dobrou chut.



www.netkucharka.cz